Ср, 2024-04-24, 18:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:31
Розкрила секрет довголіття 99-річна жінка, яка має 168 нащадків
Інші останні Новини світу

Американка Маргеріт Коллер, яка в кінці листопада відзначатиме 100-літній ювілей, за своє довге життя встигла створити величезну сім’ю. Станом на середину вересня у неї було 11 дітей, 56 внуків і 101 правнук – неймовірно велика родина, за сучасними мірками, до того ж дуже дружна.

секрет довголіття Маргеріт Коллер

Для видання The Washington Post жінка розповіла свою історію і поділилась секретом довголіття. За словами Коллер, вона зростала єдиною дитиною в сім’ї і завжди сумувала через те, що їй доводилось виходити на вулицю і шукати собі компанію, щоб погратись. Її чоловік Вільям, з яким Маргеріт побралась у 1942 році, був одним із двох дітей – теж не надто велика родина. Вони прожили разом 66 років до смерті Вільяма у 2008 році.

Довгожителька розповіла, що будучи дітьми із маленьких сімей, вони із чоловіком не знали, скільки насправді нащадків хочуть мати, тому просто вирішили не зупинятись. Впродовж 19 років у них народилось 11 дітей. Коллер поділилась, що материнство при цьому не було для неї чимось важким. "Мені просто подобалось, що вони у мене є, і що навколо мене так багато людей", – зізналась жінка.

Діти Коллер зізнаються, що їм теж подобалось зростати разом. Вони отримали чудовий приклад у житті від своїх батьків і навчились підтримувати одне одного. Більшість із них має по п’ятеро і більше своїх дітей.

Один із внуків жінки розповів, що його бабуся досі приїздить на кожен випускний своїх внуків зі школи чи коледжа, а також на дні народження та хрестини. А сама Коллер називає сімейні свята найбільш знаменними моментами свого життя.

Щодо своїх секретів, жінка розповіла, що вважає запорукою довголіття збалансоване харчування, фізичну активність і віру в бога. Зокрема, вона поділилась, що двічі на день вправляється у підніманні ваги.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 384 | Додав: admin | Теги: довголіття, секрет, коллер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]