Вт, 2024-04-23, 19:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
Розпочав відбір фільмів до програми 2014 року Одеський кінофестиваль
Інші останні Культурні новини
Одеський міжнародний кінофестиваль збирає заявки на участь у престижному конкурсі арт-мейнстриму. Прийом заявок у конкурсні програми фестивалю відкритий до 11 квітня 2014 року, повідомляє офіційний сайт кінофестивалю.

У список фільмів можуть увійти повнометражні кінострічки, завершені після 1 січня 2013 року. Обов'язкова умова - фільми не мали вийти в прокат на території України на момент початку фестивалю. Учасником національного конкурсу може стати будь-який кінофільм українського виробництва або вироблений в ко-продукції з Україною.

Володарів статуетки Золотий Дюк і "щасливчиків" грошових винагород обере журі фестивалю у складі визнаних міжнародних експертів і фахівців кіноіндустрії. А до відбіркової комісії цього року увійдуть Вікторія Тігіпко, Алік Шпилюк та Ілля Дядик.

П'ятий Одеський міжнародний кінофестиваль триватиме в період з 11 по 19 липня 2014 року.

Нагадаємо, головний приз четвертого 4-го Одеського міжнародного кінофестивалю отримав фільм Олександра Велединського "Географ глобус пропив."

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Культурні новини | Переглядів: 836 | Додав: adminA | Теги: програми 2014 року, відбір фільмів, Одеський кінофестиваль | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]