Чт, 2024-04-18, 21:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:30
Львівські "Карпати" "Шахтар" перемагає
Інші останні Спортивні новини
У гостросюжетному матчі 22-го туру української Прем'єр-ліги львівські "Карпати" дали бій донецькому "Шахтареві", але мінімально поступилися на своєму полі. Результат матчу: "Карпати" - "Шахтар" - 1:2, повідомляє СПОРТbigmir)net.

Ярослав Ракицький вже на 2-ій хвилині завдав першого удару у створ прямим пострілом зі штрафного метрів з 22-х від воріт. Проте Мартін Богатинов відбив випад центрального захисника "Шахтаря". Після цього моменту настала десятихвилинка "Карпат", гравці яких добре знаходили для своїх флангових гравців вільні зони. Особливо активно діяв на правій брівці Павло Ксьонз.

Ближче до середини тайму гості вирівняли гру і вже Луїс Адріано міг забивати, скориставшись свободою дій, наданою йому Жовтюком. А через 5 хвилин, після гармонійної комбінації за участю Тайсона і Шевчука - Тейшейра вивів "Шахтар" уперед.

Футболісти "Карпат" продовжили грати у свою гру і дочекалися свого моменту: на 44-ій хвилині після помилки на виході Каніболоцького, Жовтюк відправив м'яч у штангу, від якої круглий на думку п'ятого арбітра перетнув лінію воріт "Шахтаря". Цей момент у черговий раз піднімає актуальність питання про відеоповтори. У вищезгаданому епізоді - суддя за воротами, як того і вимагає його функція, сказав своє вагоме слово, зафіксувавши гол, тому, ні лайнсмен, ні головний арбітр спершу не відреагували на взяття воріт.

Втім, радість шанувальників "Карпат", які гучно підтримували свою команду протягом всього матчу, тривала 3 хвилини і під саму завісу тайму - Ракицький після подачі з кутового відправив м'яч у ворота "Карпат".

Другий тайм запам'ятався у більшій мірі порушеннями правил, картками різного кольору (підсумковий протокол гри містить 3 вилучення), а також неналежними діями глядачів на трибунах, через що Арановський на 83-ій хвилині навіть зупинив матч. Зрештою поєдинок відновився, арбітр компенсував 7 хвилин, але пристрасті ніяк не охолоджувались, що призвело до великої кількості єдиноборств і навіть по-справжньому небезпечних моментів.

"Карпати" (Львів) 1:2 "Шахтар" (Донецьк)

Голи: Жовтюк (44) - Тейшейра (32), Ракицький (45 +2)

Вилучення: Жовтюк (70), Даушвілі (81) - Тейшейра (90 +6).

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 969 | Додав: adminA | Теги: львівські Карпати, Шахтар | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]