Вт, 2024-04-16, 11:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:51
Що мало не протаранив НЛО - стверджує британський пілот
Інші останні Новини світу
Пілот британської авіакомпанії стверджує, що під час польоту над найбільшим лондонським аеропортом Хітроу пасажирський літак ледь не зіткнувся з НЛО , пише FederalPost

Цей інцидент стався в липні минулого року, але громадськість дізналася про нього з протоколу, виданого службою Великобританії, яка займається розслідуванням ситуацій, що загрожують безпеці літаків у повітряному просторі ( UK Airprox Board ), пише журналіст The Huffington Post .

Фахівці даної служби провели розслідування, що зайняло у них близько шести місяців , і лише потім надали інформацію про те, що трапилося.

Згідно з офіційною доповіддю, в якій не вказані назва авіакомпанії та імена членів екіпажу , 19 липня 2013 року в 6:35 вечора пасажирський літак Airbus A- 320 знаходився на висоті 34000 футів ( 10 км) над Беркширом , приблизно в 20 милях ( 32 км) на захід від аеропорту Хітроу.

Пілот стверджує, що під час польоту літак ледь не зіткнувся з НЛО

Далі в звіті наводяться слова командира, який стверджує, що він побачив непізнаний літаючий об'єкт в декількох метрах від кабіни літака.

" У декількох футах від літака з'явився дивний об'єкт, що нагадує формою сигару або м'яч для гри в регбі, - вказав у своїй доповіді командир повітряного судна. - Колір об'єкта можна описати, як срібло або металік " .

Першими словами командира , зверненими до старшого помічника, були : "Ти це бачив? "

Пілот підкреслив, що у нього було дуже мало часу, щоб відреагувати і відвести літак від зіткнення з літальним апаратом, але раптом витягнутий об'єкт піднявся над повітряним судном.

Після того, як загроза аварії минула, капітан зв'язався з диспетчером, який повідомив йому , що в цьому районі не було виявлено слідів присутності незвичайного об'єкту або інших літаків .

На підставі рапортів пілота і старшого помічника, фахівці UK Airprox Board прийшли до наступного висновку: " Після обговорення було вирішено, що через нестачу достовірної інформації, що відноситься до даної події, неможливо простежити об'єкт або визначити ймовірну причину події " .

Коментуючи цю заяву, дослідник Девід Кларк ( David Clarke ), що є консультантом Національного архіву НЛО, зазначив:

"Як показує досвід, найчастіше екіпаж не подає подібних рапортів, але в цьому випадку пілотові довелося зробити виняток, оскільки ризик зіткнення був неймовірно високий".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 977 | Додав: adminA | Теги: британський пілот, мало не протаранив НЛО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]