Ср, 2024-04-24, 16:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:23
Що потрібно знати про лікування наркоманії
Інші останні Медичні новини

Залежність від наркотичних речовин складне захворювання, небезпека якого полягає в тому, що жодна людина не може бути застрахована від формування згубного потягу. Причому сам наркозалежний зазвичай протягом довгого часу намагається приховувати звичку та відмовляється від лікування наркоманії. У такому разі страждає не лише хворий, а і його оточення родичи, друзі, які намагаються допомогти подолати цей стан.

На сьогодні найдієвіший спосіб позбавитися від наркозалежності це звернутися в спеціалізований наркологічний центр, спеціалісти якого пропонують вирішення проблеми за кілька етапів. Лікування наркоманії має бути спрямованим не лише на придушення фізіологічного потягу до наркотиків, а й с своєрідного психологічного переформатування, за рахунок якого людина отримує мотивацію, стимул, бажання відновити своє життя.

Ефективне подолання наркозалежності у Києві

Для того щоби лікування наркоманії принесло очікуваний результат, необхідне поєднання різних факторів впливу, починаючи від кваліфікованої медичної допомоги і завершуючи максимально комфортними умовами перебування пацієнтів. Наркологічний центр «Рука допомоги» пропонує спеціальні авторські методики, спрямовані на поступове повне відновлення наркозалежного. Зокрема, позбавлення від згубної звички відбувається у кілька етапів, серед яких відзначимо:

  • діагностика та первинна консультація, під час якої з’ясовується історія хвороби, розповідається про термін лікування наркоманії, реабілітаційну програму;
  • детоксикація організму для повного очищення від залишків наркотиків;
  • реабілітація у стаціонарі закритого типу з постійною роботою над психологічним станом пацієнта, допомогою нарколога, психолога, аддиктолога;
  • ресоціалізація та адаптація з метою пристосування людини до повноцінного життя у соціумі.

Крім того, паралельно з психологічним перепрограмуванням хворого, психологи співпрацюють і з його найближчим оточенням, аби вирішити можливі конфлікти, навчити розуміти та підтримувати вже майже колишнього наркозалежного, а не звинувачувати його чи дошкуляти. У результаті після курсу лікування у наркологічному центрі, після спілкування зі своїми однодумцями людина повністю повертається до активного життя, з позитивним настроєм, без комплексів та тривожних станів, може працювати, допомагати іншим позбавитися подібної залежності.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Медичні новини | Переглядів: 946 | Додав: admin | Теги: лікування, наркоманія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]