Пт, 2024-03-29, 14:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:08
Штаб - бойовики накрили мінометним вогнем опорні пункти ЗСУ біля Луганського
Інші останні Надзвичайні новини

  Також противник застосував гранатомети й кулемети.

Від початку доби на Донбасі зафіксовано шість обстрілів позицій Збройних Сил України. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО.

«На Луганському напрямку противник неодноразово вів вогонь з мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів по наших опорних пунктах неподалік Луганського. З гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог обстрілював захисників Залізного», - розповіли в штабі.

«На Донецькому напрямку загарбники зі стрілецької зброї включно з кулеметами порушували перемир’я біля Тарамчука. Унаслідок вогню агресора ніхто із українських воїнів не постраждав», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, на Донбасі за минулу добу, 15 лютого, незаконні збройні формування 10 разів обстріляли позиції Збройних сил України, унаслідок чого один український військовий загинув, ще один – отримав бойове травмування.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 679 | Додав: adminA | Теги: штаб, опорні пункти ЗСУ, мінометний вогонь, бойовики, Луганське | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]