Сб, 2024-04-20, 05:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:36
Штаб - окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях бійців ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Окупанти 20 разів відкривали вогонь по позиціях бійців ООС – штаб

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил протягом минулої та цієї доби немає.

На Донбасі за минулу добу, 19 серпня, незаконні збройні формування 20 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних сил України, важке озброєння не застосовувалося. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил була напруженою, проте залишалася цілком контрольованою.

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках із озброєння БМП", – йдеться  в повідомленні.

 Як зазначається, ворожі обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Катеринівки, Луганського, Південного, Залізного, Зайцевого, Новоселівки Другої, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного. Також поблизу Катеринівки противник застосував озброєння БМП.

 У штабі також заявили, що упродовж поточної доби російсько-окупаційні війська з гранатометів та стрілецької зброї три рази обстріляли позиції українських захисників в районах населених пунктів Широкине та Лебединське.

"Втрат серед особового складу Об’єднаних сил протягом минулої та цієї доби немає. За даними української розвідки, двоє окупантів отримали поранення", – додали в штабі ООС.

Нагадаємо, 19 серпня в районі проведення операції Об’єднаних сил окупанти 43 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ, внаслідок чого двоє українських захисників загинули і двоє отримали поранення.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 879 | Додав: adminA | Теги: штаб, позиції бійців ООС, окупанти, Вогонь, 20 разів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]