Чт, 2024-03-28, 10:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:08
Синоптики - в Україну йде похолодання
Інші останні Прогноз погоди

Кілька найближчих днів в Україні переважатимуть мінусові значення температури – за винятком південних областей, повідомляють синоптики.

«Вже найближчої ночі температура повітря становитиме – 2 – 8 градусів, у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях навіть – 7 – 11 градусів. Завтра вдень очікується 0 – 5 градусів морозу. На Півдні, звичайно, тепліше, 0 +4 градуси», – вказує синоптик Наталка Діденко й додає, що «сніг та мокрий сніг більш ймовірний на Лівобережжі».

Фахівці відзначають, що період мінусових температур буде нетривалим, і «з 15 лютого, зі Стрітення, в Україні знову потепліє».

Такі ж прогнози для більшості регіонів України оприлюднюють і західні погодні сайти, зокрема, американський wunderground.com та норвезький yr.no.

"Скільки б не казав "халва", солодше у роті не стане."

Часом переконуюсь, що ці старезні приказки, вже не кажу про народні прикмети, розчиняються у наших бурхливих клавіатурних часах.
Бо, по-перше. от скажіть кілька разів "лимон" і точно можна буде скривитися.

А скільки разів за зиму українці скаржилися на відлигу - приходили морози, куталися, мерзли і знову скаржилися, вже на морози - приходила відлига.

Так що нас хтось таки чує. І постійно)

Ось і зараз, не встигла відлига порозтоплювати усі сніги та льоди на тротуарах, заболіли вуха в атмосфери слухати наші нарікання -"ну, що це за зима без морозу?", і одразу до нас почало затікати арктичне повітря.

Словом, в Україну йде похолодання.

Вже найближчої ночі температура повітря становитиме -2-8 градусів, у Чернігівській, Сумській, Харківській, Луганській областях навіть -7-11 градусів.
Завтра вдень очікується 0-5 градусів морозу. На Півдні, звичайно, тепліше, 0+4 градуси.

Сніг та мокрий сніг більш ймовірний на Лівобережжі. Але загалом повсюди буде хмарно та можливість або невеликого снігу, або мряки.
У Києві завтра місцями невеликий сніг, вночі -5-8 градусів, завтра вдень -2-4 градуси.

Морози посиляться - ожеледиця також.

Із 15 лютого, із Стрітення, в Україні знову потепліє.

Наталка Діденко

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 788 | Додав: adminA | Теги: синоптики, україна, похолодання | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]