Пн, 2024-05-06, 21:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

19:17
Скасовує майже всі рейси Lufthansa і оголошує страйк
Інші останні Новини Європейського Союзу
Німецька авіакомпанія Lufthansa скасовує майже всі рейси, заплановані на понеділок, через страйки співробітників наземних служб. Очікується, що з приблизно 1720 польотів у ФРН буде виконано лише близько 30.

Пасажирам компанія рекомендує довідуватися заздалегідь про статус рейсів, їм пропонується безкоштовно перебронювати польоти або скасувати їх, отримавши свої гроші назад, передає ИТАР-ТАСС.

Пасажири внутрішньонімецьких рейсів можуть обміняти посадочний купон на залізничний квиток і дістатися до місця призначення на поїзді.

Страйк торкнеться найбільших аеропортів Німеччини - у Франкфурте-на-Майне, Гамбурзі, Мюнхені, Штутгарті, Ганновері, Дюсельдорфі, Кельне, Нюрнберзі і Берліні.

Профспілка працівників сфери послуг Verdi вимагає перегляду тарифних угод, збільшення зарплати, а також поліпшення умов праці майже 33 тисяч співробітників Lufthansa, зайнятих, перш за все, у сфері сервісу і обслуговування техніки.

Останнім часом компанію Lufthansa лихоманить: зіткнувшись із зростанням цін на авіаційне паливо і все зростаючою конкуренцією на ринку авіаперевезень, керівництво прагне заморозити зарплати своїх співробітників і збільшити робочий тиждень на одну годину.

Відзначимо також, що сьогодні страйк оголосили всі авіакомпанії Ізраїлю.
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1000 | Додав: adminA | Теги: страйк, lufthansa, скасовує рейси | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]