Пт, 2024-04-26, 00:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:21
Сьогодні "Шахтар" і "Боруссія" битимуться за путівку в чвертьфінал Ліги чемпіонів
Інші останні Спортивні новини
Сьогодні ввечері в Дортмунді донецький "Шахтар" проведе поєдинок у відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Боруссії". Для проходу до чвертьфіналу найпрестижнішого клубного турніру континенту "Гірникам" потрібна будь-яка перемога або нічия 3:3 і більше.

"Боруссія" - "Шахтар" (перший матч 2:2)

стадіон: Дортмунд, "BVB-Штадіон"

арбітр: Дамір Скоміна (Словенія)

трансляція: о 21.45 на "1+1"

травмовані: Хуммельс (під питанням) - Ілсіньйо, Чигринський.

Мірча Луческу, головний тренер "Шахтаря": ""Боруссія" функціонально і фізично виглядає сильніше за нас. На цьому базується їхня гра. Вони добре діють на другому поверсі. Гра суперника базується на вертикальних передачах. Ми робимо ставку на техніку, швидкість гравців і хороший контроль м'яча. Упевнений, що завтра буде видовищна гра двох гарних суперників".

Юрген Клопп, головний тренер "Боруссії": "Я думаю, що буде важко обом командам. Ми знаємо, як грає противник, вони знають, як ми граємо. Обидві команди заслужили брати участь в одній восьмій фіналу. Думаю, наші шанси трохи більші, ніж у суперника, тому що ми забили два м'ячі".


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 963 | Додав: adminA | Теги: Шахтар і Боруссія, Сьогодні, чвертьфінал Ліги чемпіонів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]