Чт, 2024-04-18, 13:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

21:25
Співробітникам "АероСвіт" заборгував десятки мільйонів
Інші останні Економічні новини

Борги із виплати заробітної плати працівникам авіакомпанії "АероСвіт" становлять більше 84 млн гривень. Про це заявив заступник голови Державної інспекції з питань праці Василь Іванчак, передає "Укрінформ".

"Це підприємство ("АероСвіт") у всіх на слуху. Лише в нинішньому році ми здійснили на ньому три перевірки. Якщо порахувати за січень-лютий-березень, то наш інспектор практично постійно перебував у цій компанії. На 15 березня фактична заборгованість із зарплати там становила 84,4 млн гривень", - зазначив Іванчак.

Раніше голова наглядової ради "АероСвіту" заявив, що банкрутство компанії пов'язано з об'єктивним збігом обставин - в економіці та регуляторній сфері.

Нагадаємо, авіакомпанія "АероСвіт" у зв'язку з рішеннями судових інстанцій вважає недоцільним залучення інвестицій для відновлення регулярних далекомагістральних рейсів.

Як повідомлялось, 22 січня профспілки бортпровідників, авіатехніків і пілотів компанії "АероСвіт" провели акцію протесту біля стін Адміністрації президента України. Учасники акції вимагали відставки глави Державіаслужби, прокурора Київської області та легалізації страйків на транспорті. Також пікетувальники виступали проти незаконної реорганізації "АероСвіту".

21 лютого працівники авіакомпанії "АероСвіт" знову прийшли на Банкову з вимогою виплатити борги із зарплат, скасувати скорочення та забезпечити право на страйк.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 960 | Додав: abel | Теги: АероСвіт, борг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]