Ср, 2024-04-24, 16:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 139 140 141 142 143 »


Як відомо, ультрас донецького "Шахтаря" оголосили безстроковий протест. Фани бойкотують домашні матчі своєї команди, протестуючи проти репресій проти них з боку правоохоронних органів.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2011-10-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Ще однією медаллю поповнилася скарбничка збірної України з велотреку на чемпіонаті Європи. У командних змаганнях у спринті збірна України, у складі Любові Шуліки та Олени Цось, завоювали срібні нагороди.



Посаду спортивного директора клубу, яку раніше були скасували,  обійматиме екс-наставник команди та національної збірної України Олексій Михайличенко.



Збірна України з карате залишилася за бортом чемпіонату світу, який через кілька днів відбудеться в італійському Турині. Спортсменам, які є одними з головних фаворитів турніру, просто відмовили у візі.



У відповідь на резонансну дорожньо-транспортну пригоду, що сталася в Маріуполі за участю футболістів місцевого "Іллічівця", вболівальники клубу готуються до акцій протесту.



Лідер української збірної з фехтування, олімпійська чемпіонка Пекіна Ольга Харлан завоювала бронзову медаль чемпіонату світу, який цими днями проходить в італійській Катанії.



Перший матч відреконструйованого НСК "Олімпійський" відбудеться, як відомо, 11 листопада. Екзаменуватиме збірну України в товариському поєдинку один з головних претендентів на перемогу в Євро-2012.



В іспанській Барселоні відбулося жеребкування групового раунду Кубка Європи. Україна в цьому, другому за значущістю клубному турнірі континенту, представлена двома клубами.



Президент Федерації баскетболу України (ФБУ) Олександр Волков розповів про те, що собою являтиме заявка країни на право проведення Eurobasket-2015.



8 жовтня 2011 року відбулося довгоочікуване відкриття головної арени України - Національного спорткомплексу "Олімпійський". На урочистій церемонії, організованій НСК "Олімпійський", зібралося 58 тисяч гостей з усіх куточків України і світу.



Олександр Усик виграв чемпіонат світу з боксу, який відбувається у Баку. У фіналі вагової категорії до 91 кг українець впевнено переміг Теймура Маммадова з Азербайджану.



В чемпіонаті України-2011/12 відбулася друга тренерська відставка. Керівництво маріупольського "Іллічівця" звільнило Валерія Яремченка з посади головного тренера


Після двох турів групового раунду Ліги Європи полтавська "Ворскла" все ще залишається без набраних очок. У четвер ввечері підопічні Миколи Павлова поступилися на своєму полі - німецькому "Ганноверу".



Як повідомлялося раніше, на урочистому відкритті 8 жовтня київського НСК "Олімпійський" виступить колумбійська співачка Шакіра. Також стало відомо, хто із суперзірок відкриє нову арену у Львові.



Президент Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) Мішель Платіні прибув в Україну ознайомитися з ходом підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року.