Чт, 2024-04-25, 01:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:06
Кварцяний: Бічні судді, делегати, інспектори. Все! Корумповані до шнурків
Інші останні Спортивні новини

Головний тренер луцької "Волині" Віталій Кварцяний, залишившись в черговий раз незадоволеним суддівством, заявив, що готовий оприлюднити наявну в нього інформацію щодо хабарів футбольних суддів і корупції всередині суддівського комітету.

На прес-конференції після поразки в Харкові, коли "Волинь", закінчувавши поєдинок удев'ятьох, в кінцівці не зуміла втримати переможний рахунок і програла, Кварцяний заявив, що оприлюднить свої дані, якщо його команду ще хоча б раз "зачеплять" судді.

"Що стосується суддівства... Я кілька років тому говорив, коли ми були у вищій лізі, в суддівському комітеті одні й ті ж люди, там схеми, там варіанти, там кібернетика. І туди додали людини з чемпіонату, де існують навколофутбольні ігри... Коли я говорив, не чіпайте "Волинь", враховуйте, що ми хочемо грати, не треба нас виганяти з вищої ліги, з Прем'єр-ліги. Враховуйте, що ми весь час робимо якихось півгравця в збірну. Про нашу команду можна сказати добрі історичні слова. Ми хочемо народжувати Блохіних, давати гравців. Але як ми будемо давати, якщо нас шарашать в кожному матчі? 19 ігор - ми жодного пенальті в чемпіонаті не били, 8-10 вилучень - відсотків 50 матчів ми граємо вдесятьох.

Так от, я просив суддівський комітет, не чіпайте Кварцяного, я ж знаю все: кому дають, коли дадуть, скільки, хто отримує, за що. Інспектори, делегати, перелякані бічні судді. Всі! Корумповані взагалі до шнурків, до шкарпеток. Вони деформують тренерську роботу геть. Судді не винні? Вони роблять кримінальний злочин взагалі!

Раніше судді в футбол грали. А хто це судить взагалі у нас? Їм треба дати пограти два-три роки у другій лізі, півтора року в першій і рік хоча б в прем'єр-лізі. Отримай ліцензію - йди суди... А у нас синок синочка - Грисьо-тато судив і син судить, і таке ж знущання робить, як це все було раніше.

Ти тренуєш - і нічого не можеш зробити. Виходить це мурло - до гри в костюмі, у краватці, солідний, як прем'єр-міністр, - і починає керувати, і ти виглядаєш приниженим, ображеним за те, що ти працюєш і хочеш щось зробити. Він каже: Стояти! Твій номер шістнадцятий. Ти винен лише в тому, що хочеться нам їсти, а ми їсти добре хочемо, тому що ми судді..."

"У тому році, коли зачепив президент чернігівської "Десни", затиснули цей матеріал. Його притиснули, він здався, сказав "ні". Я сказав - не чіпайте мене! Але напередодні чемпіонату Європи я розповім все, і буде скандал такий, що ніхто сюди не приїде. Нехай нас ще тронуть вдома з "Іллічівцем". Я ще нічого не сказав. Завтра це інтерв'ю прочитають у федерації, там забігають, скажуть - треба щось з Кварцяним робити. Треба його або вбити... Але запам'ятайте: я написав це все в листі, воно лежить у мене в сейфі. Якщо мене вб'ють, все прочитають, що там написано. Там написано, кому дають, які клуби дають, скільки дають. Так що пізно вбивати. Вірніше, це можна, але про це дізнається весь світ".

"Я попереджаю востаннє: ще раз суддівський комітет зачепить ФК "Волинь", буде принижувати мене, моїх футболістів, знищувати славу мого міста і області - я розповім все, що робиться в українському футболі. Я поки тільки натякнув".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 1104 | Додав: nowyny | Теги: волинь, тренер, Віталій Кварцяний | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]