Чт, 2024-03-28, 20:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 137 138 139 140 141 142 143 »


З перемоги почала збірна Україна поєдинок першого раунду Кубка Девіса другої групи Євро-Африканської зони проти збірної Монако. Ілля Марченко у матчі-відкриття в трьох сетах переграв Бенджаміна Баллеро і приніс збірній України перше очко.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-02-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Зустріч двох найпринциповіших суперників - київського "Динамо" і московського "Спартака" - відбулася в рамках підготовчого збору в іспанській Марбельї.




Сегодня, 12 февраля, в Харькове в начале второго дня соревнований на Кубок Украины по трековых зимним гонкам автомобиль врезался в группу зрителей.


Монополісти суперважкої ваги українські брати Володимир (WBA/WBO/IBF) і Віталій (WBC) Клички вийшли один проти іншого в ринг. Правда, всього лише на тренуванні.



Готуючись до заключної частини сезону, підопічні Мирона Маркевича провели два контрольних поєдинки проти грізних московських клубів - "Динамо" і "Спартака", - забивши кожному з них по чотири голи.




В 2011 році 40-річний Кличко двічі захистив свій титул, здобувши перемоги технічним нокаутом над 31-річним кубинцем Одланьєром Солісом і 35-річним поляком Томашем Адамеком.



18 января на 72-м году жизни скончался знаменитый футболист Виктор Трояновский, в 1961 году ставший чемпионом СССР в составе киевского "Динамо".


Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу обмежиться адміністративним штрафом за влаштоване ним ДТП у Румунії, оскільки його пасажир не потребував госпіталізації, а в трамваї та ще одному автомобілі, який брав участь в аварії, ніхто не постраждав.




А в Одесі на час новорічних свят пропонують брати в оренду живі ялинки, що ростуть у горщиках.



Кожен вболівальник має шанс обрати свого улюбленого коментатора на Євро-2012. Цю ідею запропонував заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.



Национальный банк Украины выпустил 500 золотых монет, посвященных футбольному турниру Евро-2012. Каждая монета изготовлена из золота 999,9 пробы, имеет вес 500 граммов и диаметр 80 миллиметров.


Сьогодні в Ньйоні, в штаб-квартирі УЄФА, відбулося жеребкування 1/16 та 1/8 фіналу другого за значущістю клубного турніру континенту - Ліги Європи.



Минулими вихідними відбувся 20, останній в році тур української футбольної Прем'єр-ліги. Команди йдуть на зимову перерву, яка триватиме довгих три місяці - до 10 березня.


С каждым днем украинцы становятся ближе не просто к Новому году, они становятся ближе к самому главному году в истории  страны начала двадцать первого века.