Пт, 2024-03-29, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:16
Тимчук - терористи стягнули свої сили до Станиці Луганської
Інші останні Надзвичайні новини

Терористи намагаються повернути контроль над втраченими позиціями, зокрема, в районі селища Станиця Луганська.

Про це повідомляє на своїй сторінці в Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

За його інформацією, в зоні проведення АТО тривають бої в районах населених пунктів Іловайськ, Новосвітлівка, Хрящувате, Маломиколаївка, Іллірія, а також в районі Саур-Могили.

"Залишається напруженою ситуація в районі н.п. Станиця Луганська, де терористи скопили живу силу і техніку та не припиняють спроб повернути контроль над втраченими позиціями", - написав він.

Також Тимчук повідомляє, що були обстріляні позиції сил АТО в районах н.п.Василівка, Криничне, в районі Вергунського роз'їзду. З боку Росії позиції українських силовиків були обстріляні з РСЗВ БМ-27 "Ураган" в районі н.п.Кутейніково.

В ході активних дій сили АТО знищили техніку і озброєння противника: 2 установки БМ-21 "Град", 2 зенітні установки, 1 артилерійську зброю, 2 міномети.

Крім того, за повідомленням прес-центру АТО, 22 серпня за допомогою повітряної розвідки було виявлено низку позицій противника, пересування його техніки і т.д.

"У результаті - повне знищення виявленого ворога", - зазначили в прес-центрі АТО.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 849 | Додав: adminA | Теги: терористи, Тимчук, Станиці Луганської | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]