Чт, 2024-04-25, 14:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:23
"Три-п’ять днів перевірятимуть російський "гуманітарний конвой
Інші останні Новини України

Група з українських прикордонників і митників перевірятиме російський "гуманітарний конвой" щонайменше 3 - 5 днів. Про це повідомив заступник голови Фіскальної служби Анатолій Макаренко.

"Сподіваємось, що це буде здійснено впродовж 3-5 діб, залежно від того, як будуть надходити вантажі", - сказав Макаренко.

За його словами, перевірятимуть російську "гуманітарку" фахівці із митної та прикордонної служб, які працюватимуть у кілька змін і "оглядатимуть кожен автомобіль, кожну товарну партію".

Він додав, що до роботи залучені й технічні засоби митного контролю, а також пошукові собаки, які треновані на пошук зброї, людей та наркотичних речовин.

Нагадаємо, перевіряти "гуманітарний конвой" РФ в пункт пропуску "Донецьк" Ростовської області (з української сторони - це тимчасово закритий ПП "Ізварине" – ред.) прибули 59 фахівців, з яких 41 - представники Державної прикордонної служби України та 18 працівників митниці.

Раніше у прес-службі АТО повідомили, що українська сторона почала перевіряти "гуманітарний" вантаж.

Також повідомлялося, що Червоний Хрест не отримав детального опису вмісту кожного КамАзу, який стоїть на кордоні.
 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 865 | Додав: adminA | Теги: російський гуманітарний конвой, три-п’ять днів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]