Вт, 2024-04-23, 08:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
У центрі Києва вбили 2 активістів. Підозрюють "Беркут" і снайперів
Інші останні Надзвичайні новини
У штабі самооборони Майдану підтверджують, що вдень помер 22-річний активіст, який впав з 13-метрової колонади стадіону "Динамо" під час кривавого протистояння мітингувальників і силовиків на вулиці Грушевського. На відео видно, як бійці "Беркута" наносять з силою лежачому удари кийками. Лунають крики лежачого і крики активістів.

Він пішов з життя через травми, несумісні з життям. У нього були численні переломи, зокрема перелом шийного хребта, повідомляє v-n-zb.livejournal.

У вівторок, 21 січня, близько 21-00 його не стало.

Інформацію про його смерть, що з'явилася в соцмережах, підтвердили в штабі самооборони Майдану.

На даний момент ім'я загиблого невідомо.

У центрі вбили 2 активістів. Підозрюють "Беркут" і снайперів

Водночас британська телерадіомовна корпорація BBC передає зовсім іншу інформацію, що мітингувальник помер о 6:00 22 січня від вогнепального поранення, у результаті влучення чотирьох куль.

Близько 7:30 ранку ВВС повідомило, що "до медпункту, де, за словами медиків та активістів, лежить тіло протестувальника із чотирма вогнепальними пораненнями, прибули міліціонер та судмедексперт".

Інтерфакс-Україна повідомляє про те, що у ході протистоянь протестувальників і правоохоронців на вулиці Грушевського в ніч на середу, 22 січня, один з демонстрантів отримав вогнепальні поранення, внаслідок чого помер.

Як повідомив журналістам один з лікарів медичної служби Євромайдана, чоловік помер ближче до ранку.

На його думку, у молодого чоловіка стріляв снайпер.

У даний час основна маса мітингуючих відійшли на кілька десятків метрів від барикад. На барикадах знаходяться декілька десятків людей.

Протестувальники кричать "Вбивці!" і "Слава Україні!".

Тіло загиблого знаходиться у будівлі на вул.Грушевського, туди вже прибули міліціонери.

У МВС України підтверджують, що на вулиці Грушевського знаходиться тіло людини з тілесними ушкодженнями поки ще невстановленого характеру.

"Труп є. Це дійсно так. Він знаходиться в пункті надання допомоги. Характер поранень і тілесних ушкоджень ще не встановлено", - повідомили агентству Інтерфакс-Україна у прес-службі МВС у середу, 22 січня.

При цьому підкреслили, що медики констатували смерть цієї людини.

На місці працює міліція для встановлення обставин події.

Один з протестувальників отримав 4 кульові поранення під час протистояння на вул. Грушевського у Києві. Він помер, повідомляє espreso.tv з посиланням на представників медичної служби Майдану.

Убитий знаходиться в медпункті на Грушевського. Туди пропустили слідчу групу. Особа загиблого встановлюється.

Раніше газета "Сегодня" повідомила про смерть 22-річного активіста, який учора, 21 січня, впав з колонади стадіону "Динамо" під час протистояння на Грушевського. Видання стверджує, що цю інформацію підтвердили у штабі самооборони Майдану, але ім'я активіста досі невідоме.

Активісти вилізли на колонаду, щоб звідти обстрілювати силовиків феєрверками і кидати "коктейлі Молотова".

З часом бійці "Беркуту" також вилізли на колонаду та зігнали звідти протестувальників. Один з активістів не встиг спуститися на землю і впав з 13-метрової висоти. Хлопця забрала "швидка".

Нагадаємо, протистояння на вулиці Грушевського йде з 15.00 неділі, 19 січня, коли люди, незадоволені ходом Віче, вирішили прориватися до урядового кварталу.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: центрі Києва вбили 2 активістів, Беркут і снайперів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]