Пт, 2024-03-29, 03:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:07
У Київ сьогодні прибудуть група євродепутатів і Ештон
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС
Делегація Європарламенту у вівторок вилетить до України. Цього ж дня візит до Києва розпочне високий представник ЄС із зовнішніх справ та політики безпеки Кетрін Ештон.

«Делегація у складі 12 членів Європарламенту здійснить дводенний візит до України», - підтвердили у прес-службі законодавчого органу ЄС, передає Укрінформ.

Європарламентарії, які перебуватимуть у Києві до 30 січня, планують провести зустрічі з представниками української влади, опозиції, демонстрантами з метою пошуку оцінки ситуації та обговорення шляхів виходу із політичної кризи.
Очолить делегацію глава комітету з міжнародних справ Європарламенту Ельмар Брок (Німеччина).

Також у вівторок у другій половині дня до Києва вирушить Високий представник ЄС Кетрін Ештон. «Я і ЄС повною мірою залучені до пошуку шляху виходу з кризи», - наголосила напередодні у вона.

Як повідомлялося, у понеділок до Києва прибув з візитом Єврокомісар з розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: Сьогодні, група євродепутатів і Ештон, Київ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]