Пт, 2024-03-29, 01:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

16:38
У листі до Яценюка президент закликав до активізації реформ
Інші останні Економічні новини

Президент Петро Порошенко у листі до Прем’єр-міністра Арсенія Яценюка просить активізуватися у реформуванні регуляторної політики.

Про це повідомляє прес-служба Президента.
«З огляду на важливість формування та реалізації узгодженої державної дерегуляційної політики в Україні, зволікання з початком реформ у цій сфері є неприпустимим. Наполегливо прошу в межах компетенції вжити невідкладних комплексних заходів, спрямованих на суттєве спрощення умов для ведення бізнесу в Україні», – наголосив Президент.
Зокрема, Кабінет Міністрів має істотно зменшити кількість регуляторних органів, скоротити кількість перевірок суб’єктів господарської діяльності, скасувати дозвільні, ліцензійні та інші документи, які створюють надмірні регуляторні бар’єри для ведення бізнесу в Україні, заявив Петро Порошенко.
Окрему увагу Глава держави звернув на питання створення сприятливого інвестиційного середовища та належних умов для суб’єктів малого та середнього бізнесу.
 
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 822 | Додав: adminA | Теги: листі, Яценюка, активізації реформ, президент | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]