Пт, 2024-04-26, 22:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:17
У Львові та Запоріжжі може з'явитися метро
Інші останні Новини з регіонів України
На сьогоднішньому засіданні Кабміну розглянуть питання про будівництво і розвиток в країні системи метрополітенів до 2020 року.

За словами голови парламентського комітету з питань транспорту і зв'язку Бориса Колеснікова, Україна потребує будівництва метро в Запоріжжі та Львові. "Я вважаю, що нам обов'язково потрібно знайти ресурси, аж до позикових, і побудувати якісний метрополітен. Нехай навіть він буде наземний з частковим поглибленням, наприклад, в історичній частині Львова", - сказав Колесніков, передають "Вести".

Мер Запоріжжя Олександр Сін поки що нічого не чув про плани з будівництва метро в його місті. "Були розмови про можливість будівництва монорейки. Але метро нам точно не загрожує - ще за СРСР Запоріжжя не включили в перспективні плани - ми не дотягували до міст-мільйонників (нині в Запоріжжі - 775 тис жителів). Ці методики затвердження планів метро давно застаріли", - каже Сін.

Цікаво: у лютому Колесніков говорив, що закупівля корейських поїздів Hyundai була абсолютно правильним кроком. "Закупівля корейських поїздів - це абсолютно правильний крок, і я думаю, що вже влітку українці оцінять комфорт та європейську якість перевезень".
Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 882 | Додав: nowyny | Теги: метро, Львів, Запоріжжя | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]