Пт, 2024-03-29, 10:28
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



18 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, уночі й вранці місцями туман, на дорогах ожеледь, вітер західний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -3...-5 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-01-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




На останніх кадрах відеоролика видно, як з підземного переходу швидким кроком виходять четверо чоловіків міцної статури в цивільному.



У Польщі, як і було обіцяно, напередодні на спільній прес-конференції генеральної і головної військової прокуратур були представлені проміжні підсумки нового розслідування катастрофи президентського Ту-154, що розбився під Смоленськом у квітні 2010 року.



Головою Європарламенту у вівторок, 17 січня, був обраний представник Німеччини, голова другої за чисельністю фракції Європейського парламенту - європейських соціалістів - Мартін Шульц.



В ночь с 16 на 17 января в небольшой испанской деревне Сан Бартоломе де Пинарес прошли традиционные празднования, приуроченные ко Дню Святого Антония (Сан Антон) – заступника животных.



Стоимость квартиры, которую выбрала звездная пара, тайно сочетавшаяся браком в июне 2011 года, составляет 11,5 миллиона долларов



Метеорологи та народні синоптики склали довгостроковий прогноз погоди в Україні: морози триватимуть до середини лютого, потім потеплішає, але в березні холоди знову повернуться – і весна розпочнеться не раніше Великодня (15 квітня).



В наше время, когда трудно представить себе жизнь современного человека без компьютеров, ноутбуков, планшетников и телевизоров, а также без другой техники, которая негативно влияет на зрение людей,