Пт, 2024-04-19, 02:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
У США у Санта-Моніці стріляли: загинули 5 осіб. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

У результаті стрілянини в каліфорнійському місті Санта-Моніка загинули (за уточненими даними) чотири особи, не рахуючи самого стрільця. Про це в ніч на суботу, 8 червня, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на Reuters.

За даними ЗМІ, стріляючих було двоє, один з них був убитий, другий узятий під варту. Напередодні в п'ятницю, 7 червня, вони влаштували стрілянину в місті Санта-Моніка неподалік від місцевого коледжу. Стріляли по автомобілях, що рухалися, у тому числі по автобусу. Підозрюваний був озброєний штурмовою гвинтівкою AR-15 і одягнений у бронежилет.

Раніше повідомлялося, що у результаті стрілянини постраждали шість осіб.

Крім того, за інформацією агентства France Presse, перед тим, як влаштувати стрілянину на вулиці, злочинець застрелив ще двох людей у ​​житловому будинку неподалік, після чого підпалив будинок. Тіла загиблих були виявлені поліцією в згорілому будинку відразу після інциденту зі стріляниною.

Як повідомляє РИА "Новости" з посиланням на AP з посиланням на місцеві джерела, невідомий, який влаштував стрілянину поблизу коледжу в американському штаті Каліфорнія, був родичем двох загиблих, чиї тіла були знайдені в згорілому будинку недалеко від місця інциденту.

Примітно, що всього в п'яти кілометрах від місця стрілянини в цей час проходила благодійна акція за участю президента США Барака Обами.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 949 | Додав: nowyny | Теги: США, санта моніка, стрілянина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]