Чт, 2024-03-28, 15:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:58
У третє коло турніру в Індіан-Уеллсі вийшла українська тенісистка Леся Цуренко
Інші останні Спортивні новини
Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла у третє коло змагань серії Premier в американському Індіан-Уеллсі, повідомляє офіційний сайт змагань.

В другому раунді суперницею українки була представниця Казахстану Ярослава Шведова.

Цей матч був останнім у програмі ігрового дня, і затягнувся до пізньої ночі за місцевим часом (ранок суботи по Києву). Якщо спочатку у українки, що пройшла кваліфікаційний турнір, все виходило легко – 6:1 у першому сеті, то потім Шведова перехопила ініціативу.

Проте, Цуренко зуміла стримати натиск суперниці і додала в грі у вирішальний момент. У результаті – 6 :1, 3:6, 6:1 – на користь української спортсменки, єдиною представниці нашої країни, що залишилася в жіночому одиночному турнірі.

У чоловічому одиночному розряді виступає Олександр Долгополов, посіяний організаторами під 22-м номером. Як сіяний гравець, Долгополов пропускав перше коло змагань. Виступи в Індіан-Уелллсі він почне у ніч на неділю за київським часом матчем другого кола.

Змагання в Індіан-Уеллсі вважаються одними з найпрестижніших у щорічному тенісному календарі. За своїм статусом вони поступаються лише чотирьом турнірам серії "Великого шолома". Участь у цьому турнірі для всіх найсильніших гравців світу, за правилами Жіночої тенісної асоціації і чоловічої Асоціації тенісистів-професіоналів, є обов'язковою.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 949 | Додав: adminA | Теги: третє коло турніру, українська тенісистка Леся Цуренко, Індіан-Уеллсі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]