Пт, 2024-04-26, 02:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:57
Українців Генсек НАТО закликав до діалогу, і попросив бути стриманими
Інші останні Надзвичайні новини
Генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен украй занепокоєний подіями в Україні, закликає до діалогу та прояву стриманості. Про це йдеться в заяві генсека НАТО, поширеній у Брюсселі в середу, 22 січня, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я вкрай занепокоєний драматичними подіями в Україні та повідомленнями про кілька смертей у Києві. Я рішуче засуджую використання насильства. Насильство ніколи не може бути відповіддю на політичну кризу", - заявив він.

У зв'язку з цим Расмуссен висловився за діалог та прояв стриманості.

"Украй важливо, щоб усі сторони брали участь у реальному діалозі, проявляли стриманість та уникали подальшої ескалації", - переконаний генсек НАТО.

В свою чергу екс-президент Європарламенту Єжи Бузек закликає уряд та особисто президента Віктора Януковича припинити насильство. Повідомлення з відповідним змістом у середу з'явилось на його сторінці в Twitter.

"Перша смерть на Майдані. Де президент Янукович та уряд?" – питає Бузек.

Він зазначив, що припинення насильства - це їхній прямий обов'язок.

"Переговори повинні початися ЗАРАЗ!" – пише Бузек.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про трьох загиблих мітингувальників на Грушевського в Києві, з них двох застрелили, імовірно, бійці "Беркута".



Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 846 | Додав: adminA | Теги: Генсек НАТО, українців, діалогу | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]