Пт, 2024-03-29, 11:40
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:18
Унікальний кліп про Євромайдан зняв студентський гурт. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини
Кліп на пісню «Час дати відсіч!» молодого українського гурту «Хочу ЩЕ!» вже в першу добу після його публікації на YouTube, набрав майже 20 000 переглядів.

Кліп об’єднав найважливіші моменти українського Євромайдану: «марш мільйонів», барикади на головній площі країни, напружене протистояння з «Беркутом», розповіли в прес-службі музикантів.

У львівському гурті «Хочу ЩЕ!» переконані: музиканти повинні сказати своє слово на підтримку демократичних прагнень українського народу, адже «Євромайдан – це революція цінностей, а не політичне формування, і залишатися осторонь митці не мають права».

Матеріал для нового відео знімали понад місяць. Режисер Теодор Нещадим відзначив, що кадри аерозйомки Євромайдану з аудиторією близько мільйона осіб у відео включили спеціально для російського телеведучого Дмитра Кисельова, в якого часто виникають проблеми з підрахунком кількості українських мітингувальників.

«Хочу ЩЕ!» написали пісню «Час дати відсіч!» ще рік тому, але події Євромайдану надали їй нового змісту. У новому кліпі львівських музикантів багато символіки: національні прапори, калина, революційні бочки з вогнем. І, звісно, не обійшлося без «йолки» – головного атрибуту цьогорічних зимових свят українців.

Нагадаємо, Дмитро Кисельов – російський журналіст, відомий в Україні своєю "оригінальною” інтерпретацією подій на Євромайдані. В свою чергу євромайданіці вручили кореспондунту програми Киселова "Оскар” за брехню та впродовж всієї зйомки сюжету скандували "Не ври”.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: студентський гурт. ВІДЕО, унікальний кліп, євромайдан | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]