Сб, 2024-05-04, 15:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:41
Упродовж доби російські загарбники атакували 12 областей України
Інші останні Новини України

російські загарбники упродовж доби здійснили атаки на 12 областей України.

У Хмельницькій області вночі під час повітряної тривоги сили ППО знешкодили один БпЛА типу Shahed. Інформація про травмованих та пошкодження не надходила.

У Київській області вночі ворог здійснив атаку ударними дронами. Повітряна тривога тривала майже п’ять годин. В області працювали сили ППО. За попередньою інформацією, влучань та пошкоджень не зафіксовано. Постраждалих немає.

У Кіровоградській області вночі було спокійно. У Кропивницькому районі вчора сили ППО знищили крилату ракету. Без постраждалих та руйнувань.

У Чернігівській області ворог за добу здійснив 3 обстріли, зафіксовано 8 вибухів. росіяни обстрілювали Новгород-Сіверський район із мінометів, застосували некеровані ракети, що двічі запускались із гелікоптерів.

Також, за інформацією Повітряних сил ЗСУ, вночі над Чернігівщиною збили ударний БпЛА типу Shahed. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформація не надходила. Дані уточнюються.

У Сумській області уночі та зранку росіяни здійснили 5 мінометних обстрілів прикордонних територій та населених пунктів. Зафіксовано 13 вибухів. Обстрілів зазнали Краснопільська (2 вибухи), Білопільська (2 вибухи), Есманська (2 вибухи) та Зноб-Новгородська (7 вибухів) громади. Попередньо, без наслідків.

Нагадаємо, що впродовж минулої доби окупанти гатили по 19 містах та селах Запорізької області, зафіксовано 107 ударів.

15 грудня українські військові відбили 13 атак противника на Мар'їнському напрямку та закріплюються на Бахмутському напрямку. Ракетні війська уразили чотири райони зосередження особового складу противника.

У ніч на 16 листопада 2023 року російські терористи атакували Україну ударними безпілотниками типу «Shahed» з трьох напрямків. Лише один дрон не вдалося збити українським захисникам.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 279 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]