Сб, 2024-04-27, 01:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:46
В РФ червень буде теплим, а погода в Полтаві на 30 днів детально описана на сайті xmeteo.ua
Інші останні Прогноз погоди
Синоптики прогнозують, що вже в самому найближчому майбутньому жителі Центрального федерального округу Росії зможуть перепочити від проливних дощів, які неабияк залили населені пункти і залишили їх в тоннах води. У той же час, якщо вас цікавить погода в Полтаві на 30 днів і ночей, тоді радимо відвідати найкращий український погодний ресурс, який в Мережі можна знайти за адресою xmeteo.ua.

"У наступні кілька днів характер погоди зміниться - дощі не припиняться зовсім, але стануть локальними і короткочасними. Хмар буде менше, а сонця - більше. Блокуючий антициклон в середній тропосфері охопить своїми кордонами територію ЦФО і послабить вплив атмосферних фронтів. Повітряні маси в Центрі європейської Росії будуть більш сухими, і температура буде сприйматися більш виразно і яскраво. Добовий хід трохи збільшиться, ночі можуть стати трохи прохолодними , зате вдень буде забезпечена тепла комфортна літня погода", - повідомляється на сайті Гідрометцентру Росії.

У четвер і п'ятницю температура повітря вдень складе 21-28 градусів. У найближчі літні вихідні погода буде приблизно такою ж. Фахівці прогнозують, що червень стане в міру теплим і дощовим, це підтвердив на прес-конференції начальник ситуаційного центру Росгідромету Юрій Варакін.

"Поки у нас достатньо оптимістичний прогноз для ЦФО. Якщо навіть подивитися на першу декаду червня, у нас, незважаючи на попередній імовірний прогноз для Центрального регіону, червень буде дещо теплішим за середньомісячними температурами від кліматичних норм, але за опадами він буде рівним - буде чергуватися тепла погода з дощами ", - розповів Варакін.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Прогноз погоди | Переглядів: 1094 | Додав: nowyny | Теги: погода в полтаві на 30 днів | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]