Вт, 2024-04-23, 20:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:53
В туристичному регіоні Алгарве Португалія п'ятий день долає пожежі
Інші останні Новини Європейського Союзу

Португалія п'ятий день долає пожежі в туристичному регіоні Алгарве

Понад тисяча пожежників за підтримки 19 літаків п'ятий день борються з великою природною пожежею на півдні Португалії, неподалік популярних пляжів курортного регіону Алгарве.

Як повідомляє Associated Press, влада сподівалась, що нижча нічна температура дозволить рятувальникам взяти вогонь під контроль.

Проте у вівторок чиновники заявили, що сильні вітри підживлюють полум'я, яке поширюється через сухий і в основному недоступний ліс.

Пожежа виникла за півкілометра від пожежного відділення невеликого міста Моншік на відстані 250 кілометрів на південь від Лісабона. Чиновники евакуювали численні будинки міста із населенням у 2 тисячі жителів.

Надзвичайні служби стверджують, що у результаті пожежі постраждали 29 людей. Кількість згорілих будинків, розташованих на лісистих пагорбах, наразі не відома.

Зусилля по боротьбі з пожежами викликають критику. Дехто стверджує, що слабка організація заважає операції з гасіння вогню.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 751 | Додав: adminA | Теги: Алгарве Португалія п'ятий день д, пожежі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]