Сб, 2024-04-20, 13:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:44
В зоні АТО 11 травня загинуло двоє українських військовослужбовців, шестеро дістали поранення і травми – штаб
Інші останні Надзвичайні новини

Загалом у зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі 11 травня зафіксовано 53 обстріли з боку бойовиків, повідомили в штабі АТО.

11 травня в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій загинуло двоє українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"За минулу добу двоє військовослужбовців Збройних сил України загинули. Ще шестеро українських воїнів отримали поранення", – зазначили в штабі.

У повідомленні йдеться, що бойовики не припиняють збройних провокацій проти сил АТО.

"Минулої доби зафіксовано 53 обстріли позицій Збройних сил України. Більше половини з них відбулися після 18.00 до півночі вчорашнього дня", – наголосили у штабі.

На донецькому напрямку під вогонь бойовиків потрапили позиції сил АТО поблизу Авдіївки, Луганського, Пісків, Новолуганського, Новгородського, Майорська і Верхньоторецького. На луганському – поблизу Новозванівки та Валуйського. На приморському напрямку бойовики обстрілювали позиції неподалік Маріуполя, Широкиного, Водяного, Гнутового, Чермалика, Павлополя, Мар'їнки, Лебединського.

Збройний конфлікт на сході України почався у квітні 2014 року. Бойові дії відбуваються між Збройними силами України та проросійськими бойовиками, які контролюють частину Донецької та Луганської областей.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 748 | Додав: adminA | Теги: штаб, 11 травня, зона АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]