Сб, 2024-04-20, 01:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:36
Важливий і символічний день - захист на Покрову
Інші останні Релігійні новини

Вперше від 2014 року через російську повномасштабну агресію свято захисників України набуло нового значення. Сьогодні це свято всіх українців, які власною згуртованістю, опором і люттю до російських окупантів виборюють право на свободу та життя.

Сьогодні, 14 жовтня, попри марні зусилля росії загарбати Україну, українська нація сильних і незламних людей відзначає одразу три свята.

День захисників і захисниць України відзначають у день християнського свята Покрови Пресвятої Богородиці. Цей день для свята обрали невипадково. Адже українці здавна славили Богородицю як покровительку війська.

Цей день вважається символічним днем створення Української повстанської армії.

У лавах Збройних сил України під час повномасштабного вторгнення росії воюють близько 900 освітян. Із них 513 є педагогами, а 377 ще здобувають освіту. Інші педагоги теж мужньо та невтомно тримають свій фронт: хто волонтерством, хто донатами підтримує та допомагає захисникам на фронті добивати армію воєнного злочинця, лідера російського режиму володимира путіна.

Цьогоріч через російську повномасштабну агресію свято захисників набуло нового значення.

Наші сердечні вітання ветеранам, учасникам російсько-української війни, військовослужбовцям, воїнам запасу, батькам і матерям солдатів!

Зичимо усім українцям найголовнішого — Перемоги та процвітання України! Ми переможемо разом!

Увага! 14 жовтня російські окупанти можуть завдавати чергових масованих ракетних ударів.

Тож українців просять не ігнорувати сигналів повітряної тривоги. Про це йдеться в повідомленні Штабу оборони.

Зазначається, що упродовж 14 жовтня рашисти можуть атакувати Україну як крилатими ракетами, так і безпілотниками, також оперативно-тактичними ракетними комплексами «Іскандер».

За даними штабу, ймовірність завдання ракетних ударів — 90%. Ворог може атакувати обласні центри.

Із ймовірністю 90 відсотків будуть завдані удари по обласних центрах, включаючи військові об'єкти й критичну інфраструктуру. Масований обстріл по всій лінії зіткнення, — йдеться в повідомленні.

"Ми воїни. Не ледарі. Не лежні. І наше діло праведне й святе. Бо хто за що, а ми за незалежність. Отож нам так і важко через се" - Ліна Костенко.

Слава всім Героям! Слава Україні!

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 459 | Додав: adminA | Теги: захист, Покрова, символічний день | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]