Чт, 2024-04-25, 20:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

22:07
"Велику коаліцію" з соціал-демократами партія Меркель підтримала
Інші останні Новини Європейського Союзу

  Члени партії Християнсько-демократичний союз (ХДС) на чолі з німецькою канцлеркою Ангелою Меркель на партійному з'їзді підтримали "велику коаліцію" з соціал-демократами.

Про це повідомляє Deutsche Welle.

Як і очікувалося, делегати на з'їзді партії ХДС у Берліні в понеділок затвердили більшістю голосів коаліційну угоду з соціал-демократами - лише 27 з 975 делегатів проголосувати проти.

Меркель заздалегідь закликала своїх однопартійців підтримати угоду.

Делегати на з'їзді також проголосували переважною більшістю голосів за обрання колишньої прем'єрки федеральної землі Саар Аннегрет Крамп-Карренбауер на посаду генерального секретаря Християнсько-демократичного союзу.

Раніше повідомлялося, що голова Християнсько-демократичного союзу (ХДС) Ангела Меркель офіційно назвала кандидатів від своєї партії на пости міністрів майбутнього уряду Німеччини.

Нагадаємо, згідно з правилами СДПН, 463 723 членів СДПН мають право голосувати за "велику коаліцію" до 2 березня. Результати голосування членів соціал-демократичної партії очікуються приблизно 4 березня.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 661 | Додав: adminA | Теги: велика коаліція, соціал-демократи, партія Меркель | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]