Сб, 2024-04-20, 03:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:45
Вибухнули бойові вертольоти у росії поблизу кордону з країною НАТО: що відомо
Інші останні Новини російської федерації

Влада області ніяк не коментує надзвичайну подію.

У ніч проти 31 жовтня в псковській області російської федерації вибухнули два бойові вертольоти Ка-52, які застосовують у війні проти України. При чому вибух був такої сили, що уламки фюзеляжу розкидало на 200 метрів довкола.

Про це в понеділок, 31 жовтня, повідомив, зокрема, російський пропагандистський Telegram-канал Baza. За їхньою інформацією, близько 22-ї вечора військовослужбовці почули кілька вибухів, а потім побачили розкидані уламки двох вертольотів.

"Бойові машини знаходилися на території військового аеродрому, який розташований неподалік російсько-латвійського кордону. Гелікоптери були непридатні для експлуатації — вони перебували на ремонті", — йдеться в повідомленні.

Причина таких вибухів невідома. Місцева влада та правоохоронні органи також не коментують ситуацію. За інформацією деяких Telegram-каналів, "бавовна" могла статися на аеродромі Веретьє в Островському районі регіона.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 483 | Додав: adminA | Теги: РФ, бойові вертольоти, країна НАТО, кордон, Вибух | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]