Пт, 2024-04-19, 17:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:55
Вийшла заміж шведська принцеса Мадлен
Інші останні Новини Європейського Союзу
 У Стокгольмі відбулася церемонія одруження між шведською принцесою Мадлен і її обранцем, американцем британського походження Крісом О'Нілом, повідомляє РИА "Новости".

На весілля були запрошені близько 500 гостей, зокрема представники королівських сімей багатьох країн світу. Церемонія відбулася в королівському палаці в Стокгольмі, згідно з її планом, весілля буде відзначене залпом з 21 гармати, а після одруження молодята в кареті поїдуть на банкет, який організували батьки принцеси Мадлен король Карл XVI Густаф і його дружина королева Сільвія.

На Мадлен було біле плаття з фатою модельєра Валентино Гаравані.

30-річна Мадлен, молодша дочка шведського короля, зустріла свого майбутнього чоловіка після того, як в 2010 році розлучилася з нареченим, який їй зрадив. Мадлен і 38-річний Кріс О'Ніл живуть в Нью-Йорку, її чоловік займається банківською справою, а шведська принцеса керує благодійним фондом, заснованим її матір'ю. Після весілля молодята повернуться в США.

Принцеса Мадлен є четвертою в черзі на королівський трон у Швеції.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 912 | Додав: adminA | Теги: заміж, шведська принцеса Мадлен | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]