Чт, 2024-04-18, 03:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:18
Вирішальне слово за WBA. Кличко і Повєткін про все домовилися
Інші останні Спортивні новини
Менеджер братів Кличко Бернд Бенте заявив, що вже немає розбіжностей між командою Володимира Кличка і командою Олександра Повєткіна. Всі деталі контракту узгоджено. Тепер залишилося тільки, щоб контракт схвалила Всесвітня боксерська асоціація (WBA).

"Чи відбудеться бій? Не можу вам сказати. Ясність буде, коли WBA дасть свою згоду з приводу реалізації контракту, про який ми домовилися. Розбіжностей у нас немає. Після багатьох тижнів роботи ми прийшли до згоди за контрактом. Команда панів Рябінського і Хрюнова з одного боку і наша - з другого провели серію хороших бесід і знайшли розумний чесний компроміс. Але тепер контракт має схвалити WBA. Від цього і залежить, відбудеться бій чи ні.

Сподіваємося, рішення приймуть досить швидко. Якщо ж справа занадто затягнеться або WBA не погодиться, то ми будемо змушені провести інший бій - ймовірно, у вересні проти іншого суперника. Адже Володимир Кличко хоче боксувати. Але я виходжу з того, що контракт, до якого ми прийшли, влаштовує обидві сторони. А раз так, то, по ідеї, і з WBA проблем не має бути. Якщо контракт в його нинішньому вигляді з відповідними пунктами, про які ми домовилися, буде підписаний, то бій відбудеться 5 жовтня в Москві", - заявив Бенте.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 940 | Додав: adminA | Теги: слово за WBA, Кличко і Повєткін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]