Пт, 2024-03-29, 03:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

15:02
Витік титану стався на заводі у Запоріжжі
Інші останні Новини з регіонів України

Сьогодні о 10:36 до "Служби порятунку "1012 надійшло повідомлення про подію на території ТОВ “ЗТМК”. Про це повідомили у прес-службі ДСНС Запоріжської області.

За підвищеним номером виклику від ГУ ДСНС у Запорізькій області до місця події прибуло 10 одиниць основної та спеціальної техніки і 45 чоловік особового складу.

На місці події рятувальники встановили, що через протікання передаточного баку стався витік тетрахлориду титану.

Рятувальники в зоні ураження, для осадження випаровувань створили водяну завісу за допомогою насадок-розпилювачів, та одночасно привели в готовність обладнання для подачі піни. Працівники ТОВ "ЗТМК", для ліквідації течі з баку, перекрили вентиль та встановили бандаж . Також здійснено перекачку хімічної речовини до іншої цистерни.

Об 11:40 аварія повністю ліквідована.

Органами місцевої влади було організовано перекриття руху транспорту, підвіз води та чергування автомобіля швидкої медичної допомоги. Всього було задіяно 4 екипажа патрульної поліції міста, 2 автоцистерни та один автомобіль швидкої медичної допомоги.

Завдяки оперативним діям рятувальників, випаровування хімічних речовин не вийшли за межі цеху. Небезпеки для життя та здоров’я громадян немає. Внаслідок події ніхто не постраждав.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 695 | Додав: admin | Теги: витік, завод, Запоріжжя, титан | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]