Сб, 2024-04-20, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:45
З 25 жовтня Чехія закрила в'їзд російським туристам
Інші останні Туристичні новини

росіяни з чинною шенгенською візою, виданою будь-якою державою – членом Євросоюзу, які подорожують з метою туризму, спорту чи культури, з вівторка, 25 жовтня, не можуть в'їжджати на територію Чехії. Про це повідомляє Radio Prague.

Таким чином, Чехія приєдналася до країн Балтії, Польщі та Фінляндії, які в попередні тижні закрили свої кордони для російських туристів у відповідь на вторгнення росії в Україну.

За даними міністерства, щодня через міжнародний аеропорт до Чехії прибувають до 200 громадян росії. Нині особам, які прибувають на територію Чехії через зовнішні кордони Шенгенської зони, тобто через міжнародний аеропорт Чехії, з метою туризму, спорту чи культури, буде відмовлено у в'їзді.

Чехія стала першою державою – членом ЄС, яка призупинила видачу віз для громадян рф наступного дня після вторгнення в Україну, тобто 25 лютого. Заборона діє досі, пізніше Чехія запровадила його й для білоруських громадян, в обох випадках, за винятком гуманітарних випадків.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 483 | Додав: adminA | Теги: Чехія, заборона, російські туристи, в'їзд, 25 жовтня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]