Чт, 2024-04-25, 12:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:41
За допомогою Twitter австралійська повія побудувала секс-бізнес і завела секретарку
Інші останні Новини світу
Можливості соціальних мереж безмежні: хтось використовує їх для самовираження, хтось в якості засобу спілкування, а хтось як інструмент реклами, але найефективніше поєднувати це все, довела на своєму прикладі повія з Австралії. Успіхам на своєму терені 24-річна Грейс Белавіа зобов'язана саме Twitter, розповіла вона News.com.au.

Грейс Белавіа з міста Аделаїда в штаті Південна Австралія, працювала в борделі, через деякий час вирішила пуститися в "одиночне плавання". Складати гідну конкуренцію колегам їй допомагає персональна асистентка і, звичайно, мікроблог. Її самореклама в Twitter зовсім не та, яку зазвичай дають дівчата такої ж професії в оголошеннях на сторінках газет. Це звичайний акаунт, куди вона пише, куди ходила, що робила, що бачила, що їла. Але в цьому і є "родзинка", вважає Белавіа.

"Чоловіки хочуть спати з реальними дівчатами. Коли я пишу в Twitter, вони бачать, що я більше, ніж пара струнких ніг і пишний бюст", - пояснює австралійка. "Недолік агентств в тому, що вони замість 20-річної блондинки можуть надіслати замовнику 30-річну брюнетку, тому клієнти намагаються звертатися безпосередньо до дівчат за викликом. А я, демонструючи своє обличчя, видаю зрозуміти, що не видаю себе за когось іншого", - вважає Белавіа.

У Twitter, де у Белавіа близько 7 тисяч передплатників, вона також спілкується зі своїми клієнтами і навіть може призначити зустріч. У використанні соцмереж австралійка постійно виявляє нові плюси. "Я постійно забуваю, що клієнти читають мою стрічку. Велика дяка наступному замовнику, який несе мені запальничку", - написала Белавіа, в попередньому пості де йшлося про те, що вона втратила запальничку.

Година з повією і просунутим інтернет-користувачем за сумісництвом коштує клієнтам до тисячі доларів на годину, в залежності від уподобань. За словами бізнес-леді, найзавантаженіші дні - це будні, коли чоловіки приїжджають в Аделаїду по роботі, тому у неї зовсім не залишається часу для своїх справ. Однак, коли видається вільний час, Белавіа проводить його розкішно. "План на сьогодні: буду їсти молюски, лосось, креветки, запью вином, поплаваю в басейні, поніжуся на сонечку і буду спати. Звучить краще, ніж класти цеглу", - радіє вона в черговому пості в Twitter.

Грейс обов'язково треба вчинити, як 70-річні близнюки-повії Луїз та Мартін Фоккенс з Голландії, які вирішили підзаробити на спогадах про колишнє життя в кварталі червоних ліхтарів. У 2012 році найстаріші дівиці Амстердама, чий загальний стаж перевищує 100 років, опублікували мемуари.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1167 | Додав: adminA | Теги: twitter, секретарка, секс-бізнес, австралійська повія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]