Сб, 2024-04-20, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:58
За кнопкодавами в Раді тепер спостерігають помічники "регіоналів" - змінили пост
Інші останні Політичні новини
Місця у Верховній Раді, звідки вчора представники опозиції фотографували "кнопкодавів", сьогодні заполонили помічники народних депутатів від Партії регіонів

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав відповідальний за зв'язки з громадськістю у КМО ВО "Свобода" Олександр Аронець.

"Сьогодні місця, з яких я вчора фіксував кнопкодавів, забиті помічниками регіоналів)) смішно дивитися, як вони між собою перешіптуються, киваючи на мене)))", - зокрема написав політик.

Нагадаємо, вчора народний депутат України від фракції "Батьківщина" Михайло Хміль заявив, що опозиція вимагає переголосування за проект постанови про календарний план роботи Верховної Ради, оскільки відбулося голосування за інших депутатів.

Він підкреслив, що під час голосування Микола Рудьковський голосував за відсутнього Олександра Онищенка, а Юлія Льовочкіна - за депутата Ірину Горіну.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 913 | Додав: adminA | Теги: рада, помічники регіоналів, кнопкодави, пост | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]