Чт, 2024-04-25, 18:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:54
Зміни клімату британців хвилюють більше, ніж Brexit
Інші останні Новини Європейського Союзу

Більшість британців вважають, що зміни клімату в майбутньому будуть важливішою проблемою, ніж Brexit. Такими є дані опитування дослідницької фірми ComRes, повідомляє Reuters.

Британський прем'єр-міністр Борис Джонсон вступив на посаду в середу, пообіцявши реалізувати Brexit і вивести Британію з Європейського Союзу 31 жовтня.

Тим не менш, незважаючи на шквал заголовків про небезпеки виходу без угоди, сім з десяти дорослих британців вважають, що зміни клімату мають більше значення в довгостроковій перспективі, ніж вихід з ЄС.

Дві третини з 2072 осіб, опитаних у період з 19 по 21 липня, сказали, що Джонсон на посаді прем’єра повинен приділяти пріоритетну увагу змінам клімату.

У минулому Джонсон продемонстрував себе досить суперечливо, якщо говорити про кліматичну політику.

Будучи мером Лондона, він скоротив стягування плати за пробки в місті, що суперечить зусиллям з обмеження викидів вуглецю і забруднення повітря, але він заохочував велоспорт, розгорнувши схему прокату велосипедів.

Джонсон виступав проти розширення найбільшого британського аеропорту Хітроу, хоча в кінцевому підсумку пропустив ключове голосування, щоб заблокувати його.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 640 | Додав: admin | Теги: Brexit, Британія, клімат, хвилювання, Зміна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]