Пт, 2024-04-19, 19:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:45
Звинувачують у незаконному працевлаштуванні родичів євродепутата від Мальти
Інші останні Новини Європейського Союзу

Євродепутата від Мальти звинувачують у незаконному працевлаштуванні родичів

Депутат Європейського парламенту від Мальти Девід Каса потрапив під хвилю критики через звинувачення у працевлаштуванні свого дядька та чоловіка сестри в якості помічників на зарплатню з європейських фондів.

Про це повідомляє Malta Today.

Каса, який є депутатом Європарламенту з 2004 року, заперечує порушення правил щодо працевлаштування. Обидва його родичі вказані як місцеві помічники в декларації євродепутата.

Сайт Європейського парламенту чітко зазначає, що "депутати Європарламенту не можуть залучати близьких родичів в якості помічників".

Зокрема, статут Європарламенту забороняє прийом на роботу дружини/чоловіка та партнерів, батьків, дітей, братів чи сестер.

Каса не заперечує, що влаштував на роботу своїх родичів, і заявив, що заборона Європарламенту на "близьких родичів" не забороняє брати на роботу членів родини своїх братів або батьків.

"Всі співробітники є компетентними і відповідають усім правилам працевлаштування співробітників депутатів Європарламенту. Немає жодних порушень правил ЄП", - сказав Каса.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 708 | Додав: adminA | Теги: Євродепутат, мальта, працевлаштуванні родичів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]