Вт, 2024-03-19, 11:36
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

За час проведення антитерористичної операції на Донбасі звання Героя України були удостоєні 26 військовослужбовців Збройних сил України.

Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Пана Ільмі Умерова, який зазнав політично упередженого кримінального переслідування з боку Російської держави, було силою переведено з кардіологічного відділення, де він проходив обстеження в психіатричну клініку №1 у м. Сімферополь.


 

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телерадіокомпанії "Шансон" у зв'язку з ознаками використання телерадіоорганізації для закликів до розв'язування війни, агресивних дій або їх пропаганди.


 

 

Донецький "Шахтар" обіграв з рахунком 2:0 турецький "Істанбул Башакшехір" у матчі-відповіді раунду плей-офф Ліги Європи, який відбувся на "Арені Львів".


 

Водогазопровідна труба (ВГП) - це універсальний виріб, призначене для проведення газових, водних і опалювальних інженерних систем. Без них важко уявити будівництво сучасного будинку.


 

 

За минулу добу окупаційні війська здійснили 48 обстрілів, зокрема, 18 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 21 на Маріупольському, та 9 на Луганському напрямках.


 

Центральний районний суд Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою трьом співробітникам Кривоозерського райуправління поліції ГУ Національної поліції в Миколаївській області.