Вт, 2024-03-19, 12:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Сьогодні 19 серпня на Олімпіаді, мабуть, як ніколи складно передбачити, в якому виді спорту українські спортсмени можуть вибороти медаль.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

Дифтерийная палочка вызывает одну из самых опасных бактериальных инфекций. Вследствие заболевания дифтерией развивается воспаление верхних дыхательных путей, сопровождаемое отеком.


 

 

В Одесі понад 2 тис. людей прийшли на зустріч з відомим російським музикантом і громадським діячем Андрієм Макаревичем, який виступив проти агресії Росії проти України.


 

Срок эксплуатации забора, изготовленного из сетки-рабицы, напрямую зависит от того, какого она качества. Поэтому, к выбору и покупке сетки вам нужно подойти с полной ответственностью.


 

 

Міністерство фінансів України запропонувало підвищити мінімальну ціну на алкоголь, розмістивши відповідний проект постанови на своєму сайті для публічного обговорення.


 

Гроші із так званої "чорної" каси Партії регіонів отримували американський політичний консультант Пол Манафорт, журналіст Ларрі Кінг та партія "ВО "Свобода".


 

 

Адвокат Ільмі Умерова Едем Смедляєв повідомив, що йому не дозволили зустрітися з його підзахисним. Про це він 18 серпня написав на сторінці в Facebook.


 

 

За минулу добу в зоні АТО бойовики 73 рази відкривали вогонь. Про це сьогодні зранку, 19 серпня, прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.