Вт, 2024-03-19, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Запуск 15 серпня Національним агентством з питань запобігання корупції (НАЗК) електронної системи декларування статків без сертифікації у належний спосіб "не відповідає цілям закріплення ключових юридичних наслідків.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Международный олимпийский комитет (МОК) лишил женскую сборную России по легкой атлетике золотой медали, завоеванной в женской эстафете 4х100 м на Олимпиаде 2008 года в Пекине. Об этом говорится в заявлении МОК


 

 

Міноборони України в суботу 13 серпня спростувало повідомлення російських ЗМІ про причетність українських розвідників до "диверсій" у Криму.


 

 

Громадські активісти спільно з комунальниками розчистили річище легендарної Почайни. У цій річці, за давніми літописами, Володимир Великий хрестив Русь.


 

 

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін запевнив, що український уряд налаштований виправити недоліки у системі електронного декларування до кінця місяця.


 

 

За минулу добу в зоні АТО бойовики 52 рази відкривали вогонь по українських підрозділах: 23 рази на Донецькому напрямку, 20 - на Маріупольському, 9 - на Луганщині.