Вт, 2024-03-19, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Співачка Руслана, котра продовжує серію експедицій в Карпатах, перенесла свою музичну студію на висоту 1500 метрів над рівнем моря.

Останні Новини шоу-бізнесу | Новини європейської України| Додано: 2016-08-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національний банк України з 10 серпня спрощує проведення операцій з готівковою іноземною валютою для населення, скасувавши вимогу про пред`явлення паспорта і його копіювання для купівлі-продажу валюти на суму до еквівалента 150 тис. грн.


 

 

Верховна Рада України підконтрольна 5-6 олігархам, які мають великий капітал, телеканал і депутатів у парламенті. Про це заявила заступник спікера Верховної Ради Оксана Сироїд.


 

 

Члени української національної олімпійської збірної продовжують вирушати до Ріо-де-Жанейро, де вже цієї п'ятниці, 5 серпня, стартують Літні Олімпійські ігри.


 

 

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 71 раз відкривали вогонь по позиціях українських сил: 26 разів - на Маріупольському, 30 - на Донецькому і 15 - на Луганському напрямках.