Чт, 2024-03-28, 19:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:20
Бойовики 4 рази порушили перемир’я. Працював снайпер. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Загалом упродовж вчорашньої доби, бандформування 4 рази порушили тишу. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО.

Близько 18 години, снайпер бойовиків зі сторони Спартака обстрілював позиції сил АТО, що на південь від Авдіївки.

Два рази злочинці відкривали вогонь поблизу Донецька, ще два випадки зафіксовані на Артемівському напрямку.

Також вже 25 вересня, на Артемівському напрямку, близько 1 ночі проросійські найманці обстрілювали з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї український опорний пункт в районі селища Зайцеве.

Зазначимо, бойовики обстріляли бронетранспортер "КрАЗ Кугуар" українських військових, які патрулювали лінію розмежування поблизу м. Золоте на Луганщині. Про 24 вересня на брифінгу в Києві повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

Нагадаємо, 26 серпня в Мінську Тристороння контактна група за участю представників окремих районів Донецької та Луганської областей домовилася про припинення вогню на Донбасі з початком нового навчального року в школах.

29 серпня бойовики вперше не використовували озброєння калібру понад 100 мм.

Штаб АТО останнім часом відзначає стабілізацію ситуації на Донбасі. За даними Спільного центру контролю і координації, режимуприпинення вогню повністю дотримуються обидві сторони конфлікту.

А ось моніторингова місія ОБСЄ не підтверджує повного дотримання перемир'я.

При цьому президент Петро Порошенко заявив, що 5 вересня - "перший тиждень, коли на фронті не стріляють і коли нарешті почали працювати Мінські домовленості".

8 вересня міністр оборони України Степан Полторак зазначив, що кількість обстрілів сил АТО з боку бойовиків мінімальна за останні півтора року.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 870 | Додав: adminA | Теги: снайпер, бойовики, перемир’я, 4 рази | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]