Пт, 2024-03-29, 13:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Епископ Украинской Автокефальной Православной Церкви Илларион (Савчук) умер на 47 году жизни. Об этом сообщает сайт Фонда памяти Блаженнешого Митрополита Мефодия.

Останні Релігійні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Теплові електростанції і теплоелектроцентралі України в січні-липні 2015 року скоротили споживання вугілля на 25,6% в порівнянні з аналогічним періодом 2014 року - до 16,220 млн тонн.


 

Відомий український репер Ларсон (Сергій Ларкін) помер у лікарні після ДТП. Музикант помер увечері 26 вересня, на 38 році життя. Про це повідомив його брат Михайло на своїй сторінці в Фейсбук.


 

 

По-настоящему боевое дерби вышло у донецких "Олимпика" и "Шахтера". Команда Луческу была на грани поражения, но сумела на последних минутах вырвать победу.


 

В понедельник, 28 сентября, на юге и востоке Украины сохранится сухая и теплая воздушная масса, на остальную территорию будет поступать прохладный и влажный воздух с северо-запада.


 

Президент України Петро Порошенко нагородив учасника АТО, громадянина США українського походження Марка Паславського орденом Данила Галицького (посмертно). Про це інформує прес-секретар президента Святослав Цеголко.


 

Задержанный 11 сентября на взятке бывший руководитель Государственной службы занятости Ярослав Кашуба незадолго до этого ездил в Германию для прохождения тренинга по предупреждению коррупции.


 

У ніч на неділю, 27 вересня, біля будівлі Управління СБУ в центрі Одеси стався вибух, повідомляє обласна міліція. "О п'ятій ранку в міліцію надійшло повідомлення про те, що в центральній частині міста прогримів вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції.