Вт, 2024-04-16, 16:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалені Верховною Радою низку законів, які передбачають реструктуризацію державного боргу країни.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Инвентором напряжения называется прибор, преобразующий значение напряжения входящего тока. Из большего можно получить меньшее и наоборот.


 

Украина через 10 лет сможет полностью обеспечивать себя газом собственного производства при условии выполнения ряда мероприятий, одним из которых является повышение энергоэффективности.


 

Велика приватизація в Україні почнеться не раніше 2016 року і очікувати її початку в 2015 році "вкрай оптимістично", повідомив під час Години запитань до уряду у Верховній Раді міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавічус.


 

 

Стали відомі причини резонансної заяви Євгена Селезньова, який готовий покинути "Дніпро", якщо не вирішаться проблеми з керівництвом клубу.


 

Андріївський узвіз на початку жовтня стане пішохідною вулицею. Як повідомили у прес-службі КМДА, про це повідомив директор Департаменту будівництва та житлового забезпечення, радник міського голови.


 

З 1 вересня зарплати працівників бюджетної сфери зростуть в середньому від 200 до 600 грн. Про це міністр соціальної політики України Павло Розенко повідомив під час виступу у Верховній Раді в рамках Години запитань до уряду.


 

Стрічка Сергія Лозниці "Подія", світова прем'єра якої відбулася на 72-му Венеціанському кінофестивалі, демонструватиметься у позаконкурсній програмі КМКФ "Молодість", що відбудеться із 24 жовтня по 1 листопада.


 

Лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко заявляє, що політична сила, яку він очолює, в судовому порядку оскаржить рішення Верховної Ради про зняття депутатської недоторканності з парламентаря Ігоря Мосійчука.


 

Правление Национального банка Украины приняло в четверг, 17 сентября, постановление "Об отнесении ПАО "Банк "Финансы и Кредит" к категории неплатежеспособных". Об этом информирует пресс-служба НБУ.


 

У Дніпропетровську 17 вересня відбувся матч 1-го туру Ліги Європи, в якому "Дніпро" приймав на своєму полі італійський "Лаціо" і звів гру внічию – 1:1. Доля матчу була вирішена в доданий арбітром час, на 94-й хвилині.