Пт, 2024-03-29, 08:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В 2015 году позиция Украины в рейтинге свободы СМИ снизилась на два пункта и теперь страна занимает 129 место среди 180 стран. Об этом говорится в отчете "Репортеров без границ" за 2015 год.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2015-09-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Запам’ятайте і розкажіть усім іншим базові права пасажира і ніколи не дозволяйте ними нехтувати працівникам залізниці.


 

Слідство стосовно деяких народних депутатів від "Опозиційного блоку" на стадії завершення, після чого буде подання на зняття з них депутатської недоторканності. Про це сьогодні, 5 вересня, журналістам у Києві заявив генеральний прокурор Віктор Шокін.


 

Причиною нинішньої масштабної міграційного кризи є провальна політика Європейського Союзу у цій сфері. Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто в Люксембурзі перед неформальною зустріччю глав МЗС країн ЄС.


 

За минулу добу в зоні бойових дій не загинув жоден український військовий, двоє підірвалися на "розтяжці" і отримали поранення. Про це під час брифінгу повідомив речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко.


 

Кабінет Міністрів України призначив Олександра Завгороднього виконувачем обов’язків голови правління ПАТ "Українська залізниця". Про це 4 вересня під час брифінгу сказав міністр інфраструктури Андрій Пивоварський.


 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалений Верховною Радою в цю п'ятницю, 4 вересня, закон про проведення перших виборів в об'єднаних територіальних громадах 25 жовтня поточного року, повідомляє прес-служба глави держави.


 

Коаліція громадської організації "Нова країна" та "Ренімаційний пакет реформ" пропонує уряду нову модель податкової реформи. Про це написав співзасновник громадської організації "Всеукраїнська громадянська платформа "Нова країна" Валерій Пекар.


 

З'явився перший примірник книги Надії Савченко, яку українська льотчиця написала, перебуваючи під вартою в Росії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив її адвокат Ілля Новіков.


 

Влада Австрії та Німеччини погодилися прийняти на своїх територіях біженців з Близького Сходу, що перебувають в Угорщині. Про це написав австрійський канцлер Вернер Файманн у себе в Facebook.