Пт, 2024-03-29, 02:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент Росії Володимир Путін прокоментував пропозиції включити так звані самопроголошені "Донецьку і Луганську народні республіки" до складу Росії.

Останні Новини російської федерації | Новини європейської України| Додано: 2015-09-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Українсько-американські навчання "Сі Бриз-2015" стали реальним кроком у забезпеченні стабільності і миру у Чорноморському регіоні. Про це сьогодні у Одесі заявив командувач Військово-морських сил України віце-адмірал Сергій Гайдук.


 

 

Центрального Командування Збройних сил США (2008-2010) Девід Петреус вважає, що Захід має розглянути питання про надання Україні найновішого оборонного озброєння.


 

Игрушки - неотъемлемая часть жизни ребенка. Ему их покупают родители, дарят родственники. Процесс развития детей происходит при помощи игрушек, которые способствуют изучать окружающее пространство.


 

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк розраховує, що Верховна Рада ухвалить урядові законопроекти про реструктуризацію державного боргу та підвищення соціальних стандартів.


 

 

Національний банк України провів всі ті реформи, які планувалося. Про це заявила глава НБУ Валерія Гонтарева на 12-му щорічному форумі YES у Києві.


 

Минулої доби у зоні проведення антитерористичної операції неподалік Донецького аеропорту було поранено одного українського військовослужбовця. Про це речник Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко повідомив на брифінгу.


 

Кабмін підтримав підвищення оборонного бюджету в 2016 році до рівня 5% від ВВП країни, заявив директор департаменту соціальної та гуманітарної політики Міноборони Валентин Федичев.


 

11 вересня у Львівському університеті імені Івана Франка кореспондент газети "Лос-Анджелес Таймс" Сергій Лойко презентував свою книгу "Аеропорт", присвячену подіям війни на сході України.


 

Многие транспортные компании, занимающееся грузоперевозками, сталкиваются с проблемой нерационального использования горючего для автомобиля.


 

Українська спортсменка Оксана Гергель здобула "золото" на чемпіонаті світу-2015 з жіночої боротьби, що проходив у Лас-Вегасі (США). Гергель стала чемпіонкою світу у ваговій категорії до 60 кг.