Пт, 2024-04-19, 12:46
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

З 4 жовтня пенсіонери отримають доплати до пенсій за вересень і підвищені пенсії за жовтень. Про це глава уряду Арсеній Яценюк повідомив у програмі "10 хвилин з прем'єр-міністром".

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2015-09-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За минулу добу в зоні бойових дій на сході України загиблих і поранених серед українських військовослужбовців немає. Про це на брифінгу повідомив прес-секретар АП з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

Многие автовладельцы жалуются на плохое качество резины. На самом деле, неудовлетворённость покупателя только из-за неправильного выбора.


 

 

Провокації незаконних збройних формувань в Луганській області спрямовані на те, щоб зруйнувати віру місцевих жителів у мирне вирішення конфлікту.


 

Кредит на суму 500 млн доларів від Світового банку сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить спрямувати додаткове фінансування на пріоритетні потреби.


 

Національний банк України 18 вересня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію неплатоспроможного Публічного акціонерного товариства акціонерного банку "Столичний".


 

Следственный комитет России задержал главу Республики Коми Вячеслава Гайзера, его заместителя и местного предпринимателя по подозрению в создании преступного сообщества.


 

 

Милиция совместно с таможенной службой на опережение начали разворачивать грузовики, идущие в Крым.